Wie zijn we


Wij krijgen vaak de opmerking dat we elkaar zo goed aanvullen.
Het enthousiasme van Léon en de rust van Eddy wordt ervaren als een zeer aangename combinatie.
Over wetenschap kunnen we samen urenlang filosoferen.
De mens, zijn gezondheid en karakter, staan hierin altijd centraal. Iedere week komen we bij elkaar om gegevens uit te wisselen over voeding en gezondheid, over Oosterse en Westerse geneeskunde, over karakterkunde, en over de menselijke energieën. En natuurlijk over wat een ieder weer aan de mens ontdekt heeft. Zeer serieus bestuderen wij deze gegevens en proberen we elkaar zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Alle gegevens blijven vanzelfsprekend strikt privé.

Waarom geven wij lezingen en workshops?

Onze overtuiging is dat je kennis hoort te delen met je medemens. Door deze kennisoverdracht laten we mensen meer inzicht krijgen in zichzelf en in hun naaste omgeving.

Léon

Léon is van beroep beeldend kunstenaar en portret schilderen is zijn passie. Ruim vijf jaar lang heeft hij door heel Nederland en België Anette Müller geassisteerd bij het geven van workshops Gelaatkunde. Anette Müller was de enige officieel gediplomeerde karakterdeskundige en bezat een unieke kennis op dit gebied.

Tijdens haar vele workshops heeft Léon als assistent deze prachtige kennis op mogen tekenen en is hij blij deze kennis nu door te kunnen geven.

Eddy

Eddy heeft jarenlang in de horeca gewerkt, heeft de Hotelschool en HEAO marketing/pr afgerond. In 2008 heeft Eddy  de horeca verlaten en is hij de natuurgerichte praktijk Balans-Healing begonnen. De kennis van Gelaatkunde gebruikt hij in zijn praktijk onder andere bij de  kennismaking, waar uw gezicht in grote lijnen wordt geanalyseerd. Eddy heeft een ruime ervaring in de verschillende aspecten van de energie-geneeskunde.

Eddy heeft de unieke poster gemaakt met daarop alle reflexzones van onze organen in ons gezicht. Deze unieke poster ontvangt u na afronding van de complete 5-daagse cursus Gelaatkunde. De compositie en constructie in combinatie met “Eddy’s wetenschap richel” heeft er voor gezorgd dat hij een uniek innovatief apparaat heeft ontwikkeld….De Recovery Cabin. Meer informatie over de Recovery Cabin vindt u hier. 

Face-Balance Gelaatkunde is een onderdeel van BalansHealing

© Copyright Face-Balance |Gelaatkunde