Gelaatkunde


Verruim je mensenkennis met Gelaatkunde.

Gelaatkunde is voor iedereen een verrijking om meer over jezelf of de medemens te weten te komen. Is het niet op het gebied van karakter dan toch zeker wel op gebied van gezondheid. Wij zien in eerste instantie dat de deelnemers het voor zichzelf gebruiken. Dit is ook de beste manier om de verschillen duidelijk te leren herkennen. Alles begint bij jezelf!

Kinderen 

Alles aan het gezicht kan gedurende je leven veranderen, behalve de vorm van het oor, die blijft altijd hetzelfde. Aan het oor kun je zien of je beïnvloedbaar bent of juist niet, of je je emoties makkelijk kunt uiten of juist niet. Aan de vorm van de schedel kun je herkennen of je kind behoefte heeft aan ruimte voor zichzelf. Is je kind een realist of een dromer?

Door deze specifieke kennis van je kind kan je de talenten herkennen en stimuleren. Met kennis van gelaatkunde krijg je meer inzicht in het karakter van je kind.

Gelaatkunde of Psychognomie is echter zo’n een omvangrijke wetenschap dat wij voor specifieke doelgroepen zoals bijvoorbeeld winkelmedewerkers/verkopers een zeer selectief programma kunnen aanbieden. Regelmatig geven we aan groepen therapeuten (o.a. levenscoaches, Reiki behandelaars, masseurs, schoonheidsspecialisten) een bijscholing, puur om hun mensenkennis te vergroten.

Uit ervaring weten wij dat ons standaard programma voor alle deelnemers een goede basis bied, waardoor de kijk op jezelf en omgeving sterk vernieuwend is. Zelfs televisie kijken wordt weer spannend!

 Face-Balance Gelaatkunde is een onderdeel van Balans-Healing.

Een workshop of 5-daagse cursus Gelaatkunde is mogelijk vanaf 8 deelnemers en wordt gegeven in Goes of op locatie.

Als u een workshop of 5-daagse cursus Gelaatkunde zelf organiseert doet u gratis mee en zijn de reiskosten voor onze rekening!

Opties Gelaatkunde Aantal dagen Kosten 
Workshop Gelaatkunde 1 geaccrediteerd (10 uur) € 175,00
Cursus Gelaatkunde 5 geaccrediteerd (45 uur) € 750,00
Avondstudie Goes 10 avonden € 25,00 per avond
Lezing Gelaatkunde € 250 exclusief reiskosten, inclusief btw
Teambuilding voor bedrijven 1 € 750,00 exclusief btw

Wilt u zich inschrijven dan kunt u ons mailen en ontvangt u een inschrijfformulier.

Workshop Gelaatkunde

Geaccrediteerd door BATC, VNRT en VBAG.

 Klik hier voor onze actuele agenda voor Workshops

Deze workshop is erop gericht om de kennis in uzelf en andere mensen  ( algemene kennis ) te vergroten. In grote lijnen komen de verschillende betekenissen van het gezicht voorbij. Wij leren u op een andere manier naar het gezicht te kijken.

5-Daagse cursus Gelaatkunde
Geaccrediteerd door BATC, LNVG, VNRT en VBAG.

 Klik hier voor meer info en data over de vijfdaagse cursus

In vijf dagen tijd leert u heel gedetailleerd de karaktereigenschappen in het gezicht en/ of de schedel te herkennen. Door deze specifieke uitbreiding van uw kennis over gelaatkunde, gaat u meer in combinatie kijken. U vergelijkt bijvoorbeeld de bovenkant van het oor met het voorhoofd. Elke aspect van het hoofd komt uitvoering aan de orde.

Onze gezondheid, het lichaam is het voertuig van de geest, staat centraal gedurende deze dagen. Er is aandacht voor de reflexzones van de organen op het gezicht en hun psychosomatische betekenis, de verschillende huidtypes, de biologische energieën op het gezicht, mineralen en vitaminen, welke constitutie heeft u?  Door deze specifieke kennis kunt u helpen gezond te blijven! Elke arts zou het moeten weten, wordt vaak gezegd.

Avondstudie Gelaatkunde

Op onze vaste locatie, Balans-Healing te Goes, bieden wij enkele malen per jaar een avond cyclus Gelaatkunde aan. In tien lessen krijgt u een goed beeld wat Gelaatkunde omvat.

Lezing Gelaatkunde

Wilt u ons inhuren voor een lezing of doelgerichte presentatie Gelaatkunde? In een kort tijdbestek kunnen we u kennis laten maken met de mogelijkheden van Gelaatkunde.

Teambuilding voor bedrijven

Heeft u behoefte aan duidelijkheid binnen uw team, dan is teambuilding Gelaatkunde het ideale instrument.

Kennismaking met gelaatkunde voor het onderwijs.

Wij delen graag onze kennis. Hoe eerder je op de hoogte bent van je talenten en valkuilen hoe makkelijker het leven kan worden. Wij stellen scholen en onderwijsinstellingen gratis in staat om de specifieke karaktereigenschappen van student of scholier te achterhalen. Het karakter geeft een diepere kijk op een bepaald gedrag!

Face-Balance Gelaatkunde is een onderdeel van BalansHealing

© Copyright Face-Balance |Gelaatkunde